Alla inlägg den 24 juni 2007

Av sara - 24 juni 2007 17:46

Nu har det varit midsommar med:P

Åkte ut till särdlar i fredags, till sommarstället.. Regnigt var det.. :/ hm.. inte så kul.. det brukar vara dans där ute men eftersom  det regnade blev det inställt.. på kvällen blev det uppehåll men det gick inte att sitta ute och äta eftersom möblerna var blöta..

sen klockan nio spelade vi brännboll med två andra familjer som vi brukar göra.. mamma brukar vara domare men i år orkade hon inte.. hon gick till stranden i stället.. vi räknade poängen själva och mitt lag förlorade:(men vi var ändå en mindre..

i särdal flyttade vi fram midsommarfirandet en dag.. i går blev det dans som det brukar vara och fiint väder var det.. sen blev det lotteri.. jag, mamma och farfar vann varsin gång av åtta vinster tror jag det var.. :D haha.. tur släkt när det gäller lotteriet på midsommar... vi bestämde att vi skulle spela brännboll den kvällen med eftersom vädret var så bra.. klockan nio denna gången  med och mamma var domare, :D, och många fler var med än vanligt.. massa små barn var det.. :P men roligt var det i alla fall.. efter det gick vi hem till den familjen som vi brukar spela med... vi satt där och pratade om lite olika saker.. det var riktigt roligt.. vid tolv kom vi tillbaka..

sen idag åkte vi hem igen.. och nu... sitter jag här:D

menmen.. ska snart äta..


ha det bra och glad midsommar  :D

Presentation

Omröstning

vilket sjärntecken har du?
 vädur
 oxe
 tvilling
 kräfta
 lejon
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock
 vattuman
 fisk

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards